Naša energija povezuje

02.01.2019, 14:30, Jure Godler
404 ogledov
Foto galerija4 slik

Ponikva, 26. 12. 2018 – V sredo, na dan samostojnost in enotnosti, so se gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva zbrali v gasilskem domu na zaključku leta, ob katerem tradicionalno nazdravijo tudi jubilantom, ki so v iztekajočem se letu praznovali svoj okrogli jubilej. Najprej so si voščili lepe praznike, nato pa je sledila večerja, ki so jo pripravili domači kuharji.

Poleg zaključka leta je člane PGD Ponikva čakalo veselo opraviloOd podjetja Petrol so gasilci prejeli donacijo 200 €, ki jo bodo porabili za nakup nove zaščitne opreme v društvu. Podjetje Petrol se je odločilo, da bo namesto nakupa poslovnih daril ob novem letu z donacijami pomagalo mnogim posameznikom, društvom in projektom po vsej Sloveniji. Osnovni namen projekta, ki poteka pod sloganom “Naša energija povezuje”, je s pomočjo Petrolovih zaposlenih na bencinskih servisih pomagati pomoči potrebnim – tako posameznikom, kot tudi organizacijam in društvom v posameznih lokalnih okoljih.

Donacijo podjetja Petrol so na Ponikvi tudi uradno sprejeli. V imenu PGD Ponikva je donacijo sprejel predsednik društva Franc Hrovatič, podaril pa jo je vodja bencinskega servisa Celje – Hudinja Srečko Mohar. “V imenu vseh članov PGD Ponikva se podjetju Petrol še enkrat zahvaljujemo za velikodušno dejanje,” je še dodal Hrovatič. (Tjaša Ferlež)