Poletni tabori na Kozjanskem

Tabori za otroke in mladostnike se bodo začeli

08.05.2019, 12:35, Jure Godler
202 ogledov
Foto galerija6 slik

Tudi letos poleti bodo potekali mednarodne jezikovni tabori za otroke in mladostnike na Prevorju na Kozjanskem. Izbirate lahko med jezikovnim taborom V Kozjanskem raju z Guzajem za otroke od 5 do 10 let z učenjem angleščine in nemščine ter Foto-športnim taborom v angleščini za mladostnike od 10 do 15 let, ki poteka pod vodstvom maternih govorcev angleščine.   

Na taboru se otroci učijo in urijo v komunikaciji v angleščini in nemščini, otroci iz tujine pa spoznavajo slovensko naravno okolje in se izpopolnjujejo v slovenščini. Učenje poteka skozi igre, pesmi, raziskovanje narave, hranjenje živali, srečanje z Guzajem, fotografiranje in snemanje filma v angleščini, opazovanje zvezd skozi teleskop ter različne športne aktivnosti. Otroci so na taborih obravnavani zelo individualno in razdeljeni v različne jezikovne skupine. Otrokom pričaramo počitnice v naravi brez uporabe elektronskih naprav in televizorjev. Vsekakor pa na taborih ne manjka zabave in stkejo se nova prijateljstva s sovrstniki s celega sveta.

Podrobnejši programi taborov in prijave na: www.poletni-tabori.si. Informacije na info@poletni-tabori.si ali po telefonu 041 763 031.

(Promocijski prispevek)