22.6 C
Šentjur pri Celju
25/05/2024
sentjur.net

Kmalu odhajata dva direktorja

Šentjur, 29. februar 2024 – Kot smo že poročali, bo ta pomlad gotovo prinesla dva nova ravnatelja na Šentjursko – na Planino pri Sevnici in v Hruševec. Na osnovni šoli Franja Malgaja rezultati razpisa še niso znani. Se pa menjavi spomladi gotovo obetata na vrhu še dveh javnih zavodov.

Kot danes poroča radio Štajerski val, bo maja mesto direktorice Doma starejših Šentjur zapustila Vesna Vodišek Razboršek. Kot je dejala za radio, gre za dolgo pretehtano osebno odločitev: “Človek potrebuje po določenih letih nove izzive, novo področje dela, zato sem se odločila za novo priložnost.” Po štirinajstih letih bo namreč prevzela vodenje Zdravstvenega doma v Laškem, ki je njena domača občina. Razpis za naslednika Vodišek Razborškove še ni objavljen. V Občini Šentjur se bo letos zamenjalo še eno direktorsko ime. Zaključen je namreč tudi razpis za direktorja Varstveno-delovnega centra Šentjur. Prispelo je več prijav, med njimi pa, kot nam je potrdil, ni dosedanjega direktorja Leona Štembergerja, ki se bo čez nekaj mesecev upokojil.

Sorodne novice

Vse najboljše, naš Dom starejših Šentjur

Jure Godler

Dom starejših Šentjur je najtoplejši dom starejših 2016

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več