29.1 C
Šentjur pri Celju
19/06/2024
sentjur.net

Martinu Šolincu svečana listina agencije za varnost prometa

Brdo pri Kranju, 24. 1. 2024 – Agencija za varnost prometa je v sredo, 24. januarja, na Brdu pri Kranju pripravila Nacionalni posvet občinskih Svetov za preventivo in vzgojo v cestnem prometu. Med prejemniki svečane listine pa je bil tudi Martin Šolinc iz SPV Šentjur. Agencija vsako leto organizira letni posvet predstavnikov občinskih svetov za preventivo in vzgojo v cestnem prometu (SPV), z namenom spodbujanja povezovanja, obravnave glavnih problematik delovanja občinskih svetov v lokalnih skupnostih, predstavitvi izvedenih projektov in načrtov dela ter najpomembnejših prihajajočih akcij. Na posvetu so obravnavali različne teme s področja prometne varnosti, osrednji poudarek pa je bil namenjen izvedbi vseh projektov in akcij, ki jih Agencija izvaja tudi v sodelovanju z občinskimi sveti za preventivo in vzgojo. Posveta se je udeležilo 150 predstavnikov občinskih svetov za preventivo in vzgojo v cestnem prometu iz vse Slovenije.

Agencija za varnost prometa je ob tej priložnosti podelila priznanja Svečana listina agencije za varnost prometa, ki jih je za delovanje v preteklem letu prejelo 7 posameznikov in 2 organizaciji. Posamezniki so priznanja, ki jih je podelila direktorica Agencije za varnost prometa mag. Simona Felser, prejeli za izjemne dosežke na področju razvijanja preventivnega in pedagoškega dela, organizacije pa za dolgoletno uspešno delo v obliki spodbujanja akcij ali sodelovanja na področju preventive in vzgoje v prometu. Med prejemniki je tudi Martin Šolinc, ki že vrsto let aktivno deluje v SPV Občine Šentjur ter daje doprinost k prometni varnosti. (vir: Občina Šentjur)

Sorodne novice

Šolske poti v Dobju pripravljene na novo šolsko leto

Natalija Plemenitaš Fuchs

Kdaj do primerne infrastrukture za pešce in kolesarje v Dobju?

Natalija Plemenitaš Fuchs

V Dobju s sloganom »Živi zdravo. Potuj trajnostno.«

Natalija Plemenitaš Fuchs

SPV o več ukrepih na šentjurskih cestah

Jure Godler

Prejeli smo: Sožitje za varnost v cestnem prometu v Dobju

Jure Godler

SPV Občine Dobje uredil šolske poti

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več