18.2 C
Šentjur pri Celju
25/05/2024
sentjur.net

Se na Prevorju obeta večnamensko igrišče z umetno travo?

Prevorje, 4. 2. 2024 – V seriji društev, ki zborujejo v prvih mesecih leta je tudi Športno društvo Prevorje. LEto 2023 je bilo za prevorske športnike po korona premoru znova polno aktivnosti. Dogajanje v letu 2023 so otvorili z organizacijo smučanja na Prevorju, kjer so člani v lastni režiji postavili vlečnico za smučarje. Predsednik ŠD Prevorje Boštjan Planko se je ob tem zahvalil tudi Robiju Vinklerju, ki je poskrbel, da je vse teklo kot namazano. V želji po krepitvi skupinske povezanosti in pripadnosti društvu smo uspešno izvedli delovno akcijo in piknik v Športnem parku Prevorje,” je poročilo nadaljeval predsednik društva. Ob tem so sami zgradili stopnice, ki povezujejo igrišče in tribuno. 

Kmalu na umetni travi?

Znova so po letih premora skupaj s Športnim društvom Simpl Žegar zagnali tudi ligo malega nogometa, ki je razdeljena na jesenski in spomladanski del. V jesenskem delu je slavila ekipa Žegra, spomladanski del pa se bo začel v aprilu. “Zavedamo se, da je Liga malega nogometa le ena od številnih priložnosti, ki jih bomo še razvijali in izvajali v korist naših članov in lokalne skupnosti. Skupaj gradimo športno prihodnost, polno strasti in vzajemnega spoštovanja,” je nadaljeval Planko. Prijavili so tudi na razpis Fundacije za šport, kjer se je predsednik še posebej zahvalil Damjanu Mačku, ki je pripravil dokumentacijo. Če bodo na razpisu uspešni se bo tenis odvijal na večnamenskim športnem izgrišču z umetno travo. Športno dogajanje 2023 pa so zaključili z uvedbo programa zimske rekereacije v telovadnici OŠ Lesično. (Jure Godler)

Sorodne novice

Zaživela prevorska Liga malega nogometa

Jure Godler

Prevorski športniki z novim vodstvom

Jure Godler

Razmigajmo Glinco 2013

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več