23.5 C
Šentjur pri Celju
04/08/2020
sentjur.net

Slivniški gasilci na stežaj odprli vrata

Gorica pri Slivnici, 27. oktober 2019 – V izdihljajih meseca oktobra, ki že leta velja za mesec požarne varnosti, so slivniški gasilci odprli vrata svojega gasilskega doma in zainteresirane seznanili s svojim delom. To je bilo v minulem letu, ko je društvo praznovalo 90. obletnico še nekoliko pestrejše.

Obiskovalci so si lahko ogledali prostore v gasilskem domu, opremo, ki jo člani društva uporabljajo pri prostovoljnem delu, telekomunikacije ter prevozna sredstva. Vozni park je društvo letos obogatilo z novim gasilskim vozilom – s cisterno, ki je zaradi svoje velikosti odvzela prostor gasilskemu kombiju. V ta namen so gasilci ob domu postavili lesen nadstrešek, ki bo dokončan v prihodnjih dneh. Da gasilci niso le gasilci, so na tradicionalnem dnevu odprtih vrat dokazali tudi z mesnimi izdelki z gasilskega fureža, ki so potešili lakoto obiskovalcev. (ViP)

Sorodne novice

GZŠ: Imamo že 450 gasilcev operativcev

Tjaša Ferlež

“Podoknica” Gorici pri Slivnici

ViP

Večina gasilskih društev priskočila na pomoč z budnicami

Tjaša Ferlež

Štab CZ Šentjur: brez izjem upoštevajte prepoved kurjenja v naravi!!!

ViP

Zagorelo v gozdu na Primožu pri Šentjurju

Jure Godler

#koronaintervju št. 18: Klara Hrovatič, rokometašica

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več