22.1 C
Šentjur pri Celju
14/06/2021
sentjur.net

Šolski avtobus je vodil pustno povorko

Šentjur, 9. 2. 2016 – Pust je dan, ko vsak postane točno to, kar želi. Na ta dan se po svetu odvijajo množične povorke, ki so glede mask prava paša za oči. Za čisto pravo povorko so se letos odločili tudi na Osnovni šoli Franja Malgaja. Dan so otvorili z maskiranjem, nadaljevali pa s kratkim izobraževanjem o pustu in malico. Med tem časom se je v Telovadnici šentjurskih olimpijcev na prihod mask pripravil DJ Kuky. Dobro uro trajajoče rajanje je podkrepil z dobro glasbo, svetlobnimi efekti in umetno meglo.

Ko so dodobra izmučene maske po zabavi izvedele, katere med njimi so najboljše, zanje so uslužbenci šole pripravili nagrade, katere jim je podelili šolski šerif, je pričel na vrsto čas za še malo rekreacije. Pred šolo so formirali povorko in se odpravili na pot. Ta jih je vodila od šole do doma upokojencev, od koder so se počasi odpravili do Mestnega trga. Po nekaj krogih po Mestnem trgu so se odpravili nazaj proti šoli, kjer so se razkropili. (Zoran Borovšak)

Sorodne novice

Reportaža: Razlike v znanju učencev so se poglobile

Jure Godler

Prejeli smo: Čas za drugačnost in iznajdljivost

Jure Godler

Obrtna zbornica razdelila maske iz javnega poziva

Jure Godler

Prvi šolski dan, a drugačen kot smo ga bili navajeni

Jure Godler

Šolske poti v Dobju pripravljene na šolarje

Jure Godler

Policija opozarja: Varno na prvi šolski dan!

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več