8.7 C
Šentjur
15/11/2019
sentjur.net

Zbila peško, z neregistriranim vozilom s ceste

osmicaŠentjur, 19. 12. 2016 – Na Ulici Dušana Kvedra v Šentjurju je 19-letna voznica vozila osebno vozilo iz smeri Dol proti centru Šentjurja. Ko je pripeljala v neposredno bližino križišča s Trubarjevo ulico do označenega prehoda za pešce, ni pustila prednosti 68-letni peški, ki je v tistem trenutku iz njene desne smeri stopila na označen prehod za pešce in začela prečkati Ulico Dušana Kvedra. Voznica je brez zaviranja na označenem prehodu za pešce s prednjim delom svojega vozila trčila v peško. Peška se je v trčenju hudo poškodovala.

Druga prometna nesreča se je zgodila na regionalni cesti zven naselja Šentjur. 20-letni voznik je vozil neregistriran osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri naselja Šentjur proti Dolam. V dolgem nepreglednem ovinku hitrosti svojega vozila ni prilagodil lastnostim ceste in je zapeljal desno izven vozišča v obcestni jarek, kjer je z zadnjim desnim bočnim delom vozila silovito trčil v drevo ob jarku. 20-letni voznik se je v prometni nesreči lažje poškodoval, njegov 20-letni sopotnik pa huje.

Pozor, vlomilci na delu

Od sobotnega dogajanja izpostavljamo dva vloma v stanovanjski hiši v Šentjurju. Na Cvetni ulici je neznanec v hišo vlomil skozi kuhinjsko okno. Ukradel je več zlatnine. V Primožu pri Šentjurju je v storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata in ukradel več kosov zlatnine. (PU Celje)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več