15.8 C
Šentjur pri Celju
25/09/2020
sentjur.net

Divjal po Grobelnem in trčil v ograjo

Šentjurski policisti so včeraj na območju Šentjurja obravnavali primer nevarne vožnje. 21-letni voznik, sicer večkratni kršitelj cestnoprometnih predpisov, ni ustavil na znake policistov in je z nevarno vožnjo nadaljeval v smeri proti Grobelnem, pri čemer je nevarno prehiteval, vozil po pločniku in zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v ograjo mostu. 

Po trčenju je poskušal policistom peš pobegniti, vendar mu ni uspelo. Policisti so 21-letniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, neregistrirano vozilo zasegli. Poleg tega pa so na vozilu bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Voznika bodo zaradi nevarne vožnje kazensko ovadili.

Ukradeno vozilo

Na avtocestnem izvozu Dramlje so sinoči policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe ustavili 41-letnega voznika, državljana Velike Britanije, ki je vozil novejši osebni avtomobil s švedskimi registrskimi tablicami, za katerega je bilo ugotovljeno, da je bilo ukradeno. Vozniku so policisti vozilo zasegli, danes pa bodo nadaljevali s postopkom. (PU Celje)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več