17.8 C
Šentjur pri Celju
04/10/2023
sentjur.net

Grobelčani v družbi najboljših

Rogaška Slatina, 18. 4. 2023 – Ob zaključku Zimske lige Rogaška je v Športni dvorani Balinček potekal 1. turnir. Najprej so podelili pokale najboljšim ekipam lige, med njimi tudi ekipi Grobelno 1. Predsednik Balinarskega športnega društva Rogaška Crystal, Jože Verk, je dobitnikom čestital in ekipam zaželel veliko uspeha na turnirju. Turnirja so se udeležile ekipe Šmarje, Šentjur, Grobelno 2, Konjice, Bar Lovec, Grobelno 1,  Štore, Rogaška 2, ŠD sv. Ana JEJŽ, Rogaška 1, Krško, Hoče in Grobelno 3.

V polfinalu je ekipa Hoče premagala ekipo Rogaška 2, Rogaška 1 pa ekipo Grobelno 1. V finalu so se za prvo mesto pomerile ekipe Hoče proti Rogaška 1, za tretje Rogaška 2 proti Grobelno 1. Za prvo mesto ni bilo večjih presenečenj, saj močna ekipa Hoče ni imela težkega dela z ekipo Rogaška 1. Bolj napeto je bilo za tretje mesto med lokalnima ekipama Rogaška 2 in Grobelno 1. Prvo mesto je osvojila ekipa Hoče, drugo Rogaška 1, tretje Grobelno 1, nehvaležno četrto pa Rogaška 2. Prve tri ekipe so prejele kristalne vaze. (Milenka Blažević)

 

Sorodne novice

Tradicionalni mednarodni turnir v balinanju

Milenka Blažević

Grobelčani prvi na turnirju v Rogaški Slatini  

Milenka Blažević

Balinarski turnir na Grobelnem odlično uspel

Milenka Blažević

Memorialni turnir v balinanju v spomin prijatelju  

Jure Godler

Šentjurski balinarji tretji v drugi ligi Zimske lige

Milenka Blažević

Zmaga na jesenskem turnirju balinarjem Gorice pri Slivnici

Milenka Blažević
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več