19 C
Šentjur pri Celju
18/05/2024
sentjur.net

Lekarna sveti Jurij Šentjur praznovala 20. obletnico

Lekarna sveti Jurij Šentjur je prijetna zasebna lekarna s koncesijo v središču Šentjurja, ki letos praznuje že 20. obletnico delovanja. V svetu nenehnih sprememb v zdravstvenem sektorju in svetu farmacevtskih velikanov je praznovanje dvajsete obletnice male zasebne lekarne ne le prelomnica, ampak tudi izraz vztrajnosti in dobrega dela.

Lekarna je začela delovati v prostorih Diagnostičnega centra Šentjur v oktobru leta 2003, leta 2005 pa se je v okviru lekarne odprla še Lekarniška podružnica v Štorah. Lekarno že dvajset let uspešno vodita magistri farmacije Romana Pusser in Metka Štiglic. Poleg izdaje zdravil na recept in nakupa zdravil brez recepta lekarna svojim pacientom omogoča oskrbo z medicinsko-tehničnimi pripomočki ter nakup prehranskih dopolnil, negovalne kozmetike in pripomočkov za osebno higieno. Ekipa farmacevtov že leta vzpostavlja dobre odnose s strankami in tako ohranja toplo in gostoljubno vzdušje v lekarni.

Dvajseta obletnica tako ne označuje samo dveh desetletij poslovanja, temveč tudi dve desetletji izkazanega zaupanja pacientov in podpore skupnosti. Lekarna sveti Jurij Šentjur se zato zahvaljuje vsem zvestim strankam in predani ekipi, ki omogočajo njeno delovanje.

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več