17.4 C
Šentjur pri Celju
24/03/2023
sentjur.net

MC Smrkci

V soboto, 13 aprila so na šentjurski oder Kulturnega doma zakorakali Smrkci v izvedbi prostovoljcev Mladinskega centra, ki so v sezoni 2011/2012 organizacijsko prevzeli Jurčkov aboma. Šentjurski smrkci so bili zadnja predstava v tem sklopu.
Scenarij je na podlagi znamenite belgijske risane serije napisala Sara Zupanc. Igrali so Ana Zupanc, Tomaž Klajnšek, Jernej Zupanc, Teja Peperko, Mojca Zupanc, Samanta Pahole, Karin Pušnik, Tadej Zupanc, Anja Kuhar, Timi Ivakič, Jure Vengust in Sara Zupanc.
Z samo izvedbo sem zelo zadovoljna in čeprav nam je zaradi prestavitve igre na zgodnejši termin, odpadla ena vaja so igralci odigrali vse brez napak
, nam je zaupala Sara Zupanc. Predstavo pa želimo postaviti tudi na kakšen drug oder, za božič imamo planirano predstavo na Grobelnem in zaigrali pa bomo tudi za planiniske otroke, saj nam je PD Zarja posodila kostume je nadaljevala Zupančeva.

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več