3.7 C
Šentjur pri Celju
27/01/2021
sentjur.net

Miklavž obiskal otroke v cerkvici sv. Rozalije

Rozalija, 6. 12. 2019 – Člani turističnega društva Blagovna so v petek, 6. 12., v čudovito cerkev sv. Rozalije povabili Miklavža. Tam ga je pričakalo okoli 70 otrok s svojimi starši, ki so si najprej ogledali igrico Pikapolonica in pike v izvedbi otroške dramske skupine POŠ Blagovna z mentorico Edith Costo. Miklavž je prišel v spremstvu dveh angelov in z zvrhanimi koši daril za vse otroke. V veliko pomoč članicam turističnega društva pri organizaciji tega dogodka je bila tudi ga. Mojca Štor, ki je oskrbnica cerkve sv. Rozalije.

Obdarovanje otrok v organizaciji turističnega društva je bilo na Blagovni organizirano prvič. Zaradi izjemnega odziva, nasmejanih otroških obrazov in izjemne hvaležnosti pa se bo vsekakor naslednje leto Miklavž spet oglasil. Otroci so obljubili, da bodo celo leto do njegovega prihoda pridni, tako da bodo koši spet polni daril. (T. C., foto: Robert Ocvirk)

Sorodne novice

Miklavževanje na Blagovni s priporočili NIJZ

Jure Godler

Šmarski argo tudi v Šentjurju (VIDEO)

Jure Godler

#koronaintervju št. 9 – Edith in Tom Costo, zakonca in komika

Jure Godler

Otroke v Vaškem hramu je obiskal Miklavž

Jure Godler

Prižgali dobrodelni ogenj za hladne dni

ViP

Slabi ljubimci in odlična igra navdušili poln IKC

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več