17.3 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Mojca peta na članskem atletskem pokalu Slovenije

centrihNa članskem Atletskem pokalu Slovenije je v  finalu nastopila še ml. mladinka Mojca Centrih, članica Atletskega kluba Šentjur, in sicer v teku na 3 km. V vročem vremenu je poskusila s tempom, ki bi ji prinesel normo za 12. OLIMPIJSKI FESTIVAL EVROPSKE MLADINE (OFEM) na Nizozemskem. Žal poskus ni uspel, je pa kljub temu dosegla osebni rekord in visoko peto mesto v članski konkurenci.
Za Mojco Centrih pa žal ni glasovalo dovolj oseb, tako da ni med prejemniki športne štipendije Zavarovalnice Triglav po izboru spletnega glasovanja. Obstaja sicer še vedno možnost izbora komisije, ko bodo izmed dvajset že izbranih izbrali predvidoma še šest mladih perspektivnih slovenskih športnikov. V vodstvu AK Šentjur se v njenem in svojem imenu zahvaljujejo vsem, ki ste ji namenili svoj glasove ali pa ste pomagali z animacijo drugih. Verjamejo, da se bo Mojca skupaj s svojim trenerjem še naprej trudila na svoji športni poti, AK pa ji bo v okviru svojih možnosti tudi naprej pomagal. (AKŠ)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več