17.1 C
Šentjur pri Celju
27/09/2021
sentjur.net

Poleg Artača in Mastnaka tudi drugi znani obrazi na Ponikvi

Ponikva, 14. 8.2021 – Preteklo soboto so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva organizirali stand up večer, katerega gosta sta bila Tilen Artač in Jure Mastnak. Ideja o sami prireditvi je padla znotraj gasilskega društva, saj so mnenja, da ljudje pogrešajo druženje, smeh in veselje, ki ga je bilo včasih čutiti prav na vsakem koraku. V mesecu septembru so gasilci vsako leto organizirali gasilsko veselico, zdaj pa je že dve leti možnost za izvedbo te, žal, nemogoča. Vse kaže tudi na to, da se bo zgodba tudi letos ponovila.

V namen druženja in veselja so v soboto priredili stand up z znanima gostoma. Dvorana res ni bila napolnjena do zadnjega kotička, so se pa krajani radi udeležili prireditve, ki je potekala v domači osnovni šoli na Ponikvi. »Znana obraza« Artač in Mastnak sta dodobra nasmejala občinstvo in tako doprinesla k dobri klimi v prostoru. Večkrat sta poudarila, da v prostoru čutita pozitivno energijo, ki se je pretakala med obiskovalci in nastopajočima.

Poleg Artača in Mastnaka smo na odru lahko pozdravili še znane obraze ekstradnikov, glasbenikov in politične elite. Za konec prireditve smo lahko prisluhnili tudi melodiji madžarskega plesa Čardaš, ki ga je Tilen Artač zaigral skupaj s svojim pomočnikom Klemnom. Bučen aplavz občinstva je dal nastopajočim znak navdušenja. Za konec je besedo prevzel še predsednik gasilskega društva Franci Hrovatič, ki se je vsem lepo zahvalil, nastopajočim pa podaril spominsko darilo. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Nad Ponikvo že plapola zastava

Tjaša Ferlež

Na Ponikvi dočakali svoj grb in zastavo

Tjaša Ferlež

Dedek Mraz je darila poslal kar po pošti

Jure Godler

Tudi jaslice niso varne pred tatovi

Tjaša Ferlež

Razmišljanje: Martinovo letos brez martinovanja

Tjaša Ferlež

Njun najlepši dan je bil tradicionalen in čaroben

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več