13.6 C
Šentjur pri Celju
11/08/2022
sentjur.net

Praznično popoldne na OŠ Slivnica pri Celju

Gorica pri Slivnici, 8. 12. 2016 – V minulem četrtkovem popoldnevu so učenci in učitelji OŠ Slivnica pri Celju že tradicionalno pripravili praznični bazar, na katerem so prodajali izdelke svojih učencev. Pestri množici so tako ponudili vse od voščilnic, nakita in okraskov pa do pekovskih izdelkov, zaslužek od prodaje je namenjen šolskemu skladu, ki pomaga učencem in njihovim staršem finančno olajšati nekatere aktivnosti in le-te obogatiti.

Kot uvod v praznični bazar so člani šolske dramske skupine ”BB show” pod vodstvom režiserke Branke Brodej in člani OPZ OŠ Slivnica pri Celju pod zborovodsko roko Metke Bevc več kot odlično pripravili mini muzikal Babica zima, kje si? V zgodbi o izgubljeni snežinki, ki išče Babico Zimo se glavna junakinja pri iskanju sreča z otroki, živalmi in celo Dedkom Mrazom. Vse skupaj je režiserka začinila z zadostno mero humorja, izkazali so se tudi pri kostumografiji in maski. Ponovna priložnost za vse, ki bi si predstavo še želeli ogledati, bo 6. januarja v dvorani Kulturnega doma Gorica pri Slivnici. (Vid Palčnik)

Sorodne novice

Pred 100 leti se je rodil Rafko Vodeb

ViP

Čelno trčenje usodno za 78-letnika

ViP

V tretje je članicam uspelo izpeljati druženje

Tjaša Ferlež

Kaj je upočasnilo notranjo prenovo slivniške šole?

ViP

Ob kulturnem prazniku recital z Lučko Počkaj

Jure Godler

Prevorski učenci se bodo izobraževali na daljavo

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več