16.7 C
Šentjur pri Celju
07/08/2020
sentjur.net

Prednovoletni županov sprejem za gospodarstvenike

Šentjur, 19. 12. 2019 – Kot je v navadi na koncu vsakega koledarskega leta župan občine Šentjur, mag. Marko Diaci, povabi predstavnike gospodarstva, podjetništva in javnih zavodov, ter poslovnih partnerjev občine, na zaključek leta. Povabilu na prednovoletni sprejem se je odzvalo več kot sto predstavnikov, ki so v času številnih zaključkov prišli tudi na tega v Ipavčev kulturni center Šentjur. Zbrane je uvodoma pozdravil župan. “Preteklo leto je bilo naporno. Naredili smo veliko novih stvari, veliko smo jih tudi zastavili, kar nam daje obbvezo tudi za naprej,” je povedal župan.

DRP in decembrsko dogajanje

Izpostavil je tudi, da se te dni vzpostavlja nov Dolgoročni razvojni program občine in vse pozval, da pomagajo z idejami in željami sooblikovati ta razvojni dokument. Zbrane pa je povabil, da se udeležijo tradicionalnih decembrskih dogodkov, ki jih pripravljajo na Mestnem trgu. Zaželel je uspešno in navdihujoče leto 2020 in mirne praznike v krogu najdražjih.

Povabljene pa je nato prepustil v roke Improgalatikov – improviziranega gledališča, ki deluje pod okriljem Epik teatra. Trije nastopajoči Edith Costo, Dominik Gračner in Tom Costo so zaigrali del predstave Anonimnih hipohondrov in pognali dvorano IKC v salve smeha. Po končani predstavi pa so si povabljeni vzeli čas za druženje, izmenjavo dobrih želja in skupnih načrtov. (Jure Godler)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več