-0.2 C
Šentjur pri Celju
18/01/2021
sentjur.net

Samooskrba za zdravo življenje

Ponikva, 9.11.2019 – V petek so v Kulturnem domu na Ponikvi uradno odprli razstavo, ki nosi ime Prehranski izzivi prihodnosti. Strokovno noto razstave je v soboto dodala doktorica Ana Vovk Koželj. Ob deseti uri je v Kulturnem domu na Ponikvi pripravila predavanje na temo »Samooskrba za zdravo življenje«. Koželjeva še posebej poudarja pomen samooskrbe in spodbujanja ljudi, da izkoristijo tisto, kar jim ponuja narava.

V Dravinjski dolini je tako razvila koncept Učilnice v naravi – Učni poligon za samooskrbo Dole v občini Poljčane. Tam svoje znanje predaja vsem generacijam. Razvija ekoremediacije, zelene tehnologije in permakulturo kot inovativne pristope za samooskrbo ter o vsem tem poučuje tudi druge. Med drugim, je poslušalcem predstavila rastline in njihove učinke, ki so koristni in blagodejno vplivajo na naše telo. (Tjaša Ferlež, Foto: M.M.)

Sorodne novice

Potujoča fotografska razstava dobrih zgodb pri nas

Jure Godler

Klepetulje in umetnica združili moči na razstavi Klepetulje

Jure Godler

Jezerniki ustvarili križišče štirih edinstvenih poti

Jure Godler

Kultura je v zraku na vrtu Centra kulture Gustav

Jure Godler

V časih in prostorih – razstava likovnega študijskega krožka (LUŠ)

Jure Godler

Likovna “Moja pot” Dragana Podovca

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več