21.1 C
Šentjur pri Celju
13/04/2024
sentjur.net

Uspešno končana veteranska liga malega nogometa Ponikva 2015

Ponikva, 10. 10. 2015 – Na Ponikvi se je uspešno končala veteranska liga malega nogometa. V ligi je sodelovalo 6 ekip: Trgovine KEA Ponikva, Šentjur veterani, Loka Vulkanizacija Mulej, Slivnica prevozi Pungy, ŠD Dole in AHAC. Po odigranih 15 kolih je prvo mesto zasedla ekipa Trgovine KEA Ponikva, ki ni doživela poraza in je skupno zbrala 41 točk. Za drugo mesto na lestvici sta se borili ekipi Loka Vulkanizacija Mulej in Šentjur veterani. Boj je bil napet do konca, saj je o končnem drugem mestu odločalo zadnje kolo. V zadnjem kolu sta obe ekipi dosegli zmago, zato je ekipa Šentjur veterani zasedla končno drugo mesto z doseženimi 27 točkami, ekipa Loka Vulkanizacija Mulej pa je skupno dosegla 25 točk in zasedla tretje mesto. Končno četrto mesto na lestvici je dosegla ekipa AHAC z doseženimi 12 točkami, sledi ji ekipa Slivnica prevozi Pungy z doseženimi 11 točkami, ekipa ŠD Dole pa je dosegla 8 točk.

Vse ekipe so prejele praktične nagrade, prvim trem pa je organizator lige podelil še pokale za dosežena mesta na lestvici. Naziv najboljšega strelca lige je bil odprt do zadnjega kola. Za ta naziv sta se potegovala Jani Pahole (Trgovine KEA Ponikva) in Robi Žafran (Loka Vulkanizacija Mulej). Po odigrani zadnji tekmi sta oba dosegla po 22 golov, zato je po pravilih, zmagovalca določil žreb. Več sreče pri žrebu je imel Jani Pahole, zato je prejel pokal za najboljšega strelca veteranske lige malega nogometa Ponikva 2015. Po razglasitvi rezultatov je sledilo skupno druženje ekip ob zaključku veteranske lige. Organizator lige je poskrbel za pogostitev vseh ekip. K temu so pripomogli sponzorji Kea, d. o. o., Vilkograd, d. o. o., AHAC, d. o. o. in MOJ MESAR Jože, s. p. Organizator lige se vsem sponzorjem najlepše zahvaljuje. Na koncu gre zahvala vsem ekipam za udeležbo v veteranski ligi malega nogometa Ponikva ter za športno vzdušje in korektno igranje. (vir: KMN Ponikva)

 

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več