6 C
Šentjur pri Celju
19/10/2021
sentjur.net

V Vezovju našli prostor za gojenje konoplje

Šentjur, 20. 11. 2014 – Šentjurski policisti so v začetku tega tedna opravili hišno preiskavo vikenda v Vezovju, ki ga je v namen gojenja prepovedane droge konoplje uporabljal 42-letni moški, doma z območja Sevnice. V prostoru, prirejenem za gojenje konoplje, so našli 98 lončkov s sadikami konoplje.

42-letni osumljenec si je v najetem vikendu uredil prostore za gojenje konoplje. V prostorih je zagotovil prezračevanje ter jih opremil s primerno razsvetljavo, merilniki temperature in vlage ter drugimi, za gojenje konoplje potrebnimi dodatki. Policisti so pri hišni preiskavi vikenda našli 98 lončkov s sadikami prepovedane droge konoplja in več vršičkov posušene konoplje. Hišni preiskavi so opravili še na območju Laškega, v stanovanju, na naslovu  njegovega stalnega bivanja ter v stanovanju na območju Sevnice, kjer je trenutno prijavljen za bivanje. Ljubitelja trave bodo šentjurski policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo drog. (PU Celje)

Sorodne novice

Konjiški policisti zasegli okoli 1.400 sadik konoplje

Jure Godler

Mozirje: Zasegli nasad konoplje v okolici Mozirja

Jure Godler

Od drugod: Žalski policisti zasegli več kot 900 sadik konoplje

Jure Godler

Celje: Zasegli 1500 sadik konoplje

Jure Godler

Šentjurski policisti odkrili prostor prilagojen gojenju konoplje

Jure Godler

Romuna prevažala konopljo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več