2.4 C
Šentjur pri Celju
02/12/2023
sentjur.net

Dom starejših praznoval 15 let obstoja

Šentjur, 8. 10. 2014 – Osrednja prireditev ob obletnici Doma starejših Šentjur je stanovalcem lepo popestrila sredino dopoldne. Da so prireditev lahko spremljali vsi stanovalci, so v jedilnici pripravili direkten prenos na velikem platnu iz prireditvene dvorane. Na prireditvi sta nastopila pevski zbor in literarna skupina doma ter zunanji gostje. Predstavili so se otroci iz vrtca Šentjur Center, ki so zbranim ob pomoči vzgojiteljic zapeli pesmico Klobučki sreče. Na oder je nato stopil trio flavt Glasbene šole skladateljev Ipavcev Šentjur ter citrarka Irena Zdolšek in sopranistka ljubljanske opere Urška Arlič Gololičič.

Direktorica doma Vesna Vodišek Razboršek je v svojem govoru izpostavila: »V domu starejših Šentjur zelo spoštujemo pomen besede dom in trudimo se, da to naše poslanstvo in ne zgolj poklic opravljamo s tolikšno mero pozornosti in posluha, da skupaj s stanovalci resnično ustvarjamo dom.« Poleg direktorice so pred mikrofon stopila še Martina Vuk, sekretarka na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve in enake možnosti, župan mag. Marko Diaci in Franc Imperl, direktor podjetja Firis Imperl d. o. o., ki je v Sloveniji pristojno za izdajo certifikatov kakovosti E-QALIN, katerega jim je ob tej priložnosti tudi predal. (Zoran Borovšak)

 

Sorodne novice

Dan za klobase

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več