10.7 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Anabel povabila “Ob kavi” na vrt Ipavčeve hiše

Šentjur, 19. 8. 2023 – Eden izmed treh sokratnih dogodkov je bil tudi koncert celjske pevke Anabel na vrtu Ipavčeve hiše. Žal se je začetek koncerta pokrival s koncem Poletne noči – koncertom na ploščadi IKC Šentjur. V rivalstvu za občinstvo dveh koncertov je kratko potegnila ravno Anabel, ki pa je kljub temu pripravila odličen koncert. Letno prizorišče ob Ipavčevi hiši ni bilo polno, kot se za tovrstne prireditve navadno dogaja. Verjetno malo tudi za to, kjer so se obiskovalci bolj odločili “za domače” glasbene izvajalce.

Kvaliteto performansa pa pevki Anabel nikakor ne moremo oporekati. Pevka, ki je svoj doslej največji pevski uspeh dosegla z zmago na festivalu Poprock 2017 s skladbo “Ob kavi”. Ob tem uspehu pa je postala tudi najbolj predvajana »nova izvajalka« leta 2017. Anabel, njeno pravo ime je Ana Teržan, pa je tudi dvakrat nastopila na Emi – v letu 2018 in letu 2022. Nad pevko pa bdi tudi profesor solo petja, odličen producent in promotor mladih glasbenikov, Boštjan Korošec. Pevka je v Zgornjem trgu pripravila odličen koncert, na “oder” pa povabila tudi svojo oboževalko, ki je zapela z njo. Z BK studio bandom je zapela veliko svetovno znanih uspešnic kot tudi avtorskih skladb, kar je naredila odlično in dokazala, da ima pred sabo še svetlo glasbeno prihodnost. (Jure Godler)

Fotografije koncerta pevke Anabel, si lahko ogledate na tej povezavi.

Sorodne novice

Jubilejni koncert ponovili še v Gorici pri Slivnici

Tjaša Ferlež

Glasbena božična zgodba napolnila srca mnogih ljudi

Tjaša Ferlež

Sončki pripravili predbožično darilo za poslušalce

Tjaša Ferlež

Piki zapeli (v) novi dvorani

Jure Godler

Stoječe ovacije za pevce iz Šentvida pri Planini

Tjaša Ferlež

Eva Boto s turnejo ENAJSTLETKA v Šentjurju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več