23.6 C
Šentjur pri Celju
21/09/2023
sentjur.net

AS Center upihnil prvo svečko

Podjetje je nastalo leta 2010 na začetku leta skupaj s partnerji iz Nemčije. V prvem letu poslovanja so v podjetju ugotovili, da rabijo večje nove prostore, zato so leta 2011 v Šmarju pri Jelšah zgradili nov objekt. Kapaciteta objekta je velika za 1200 paletnih mest, kar jih uvršča med največje ponudnike in prodajalce vijačnega blaga. Ker se je prodaja začela širiti, so lani 20. aprila v Šentjurju odprli maloprodajno trgovino v prostorih bivšega Kerosa, ki so ga za eno leto vzeli v najem. Da se širše predstavijo svojim kupcem, so skupaj poleg gradbenega materiala dodali še salon keramike z zelo pestro ponudbo nižjega in srednjega cenovnega razreda, kjer vam je na voljo tudi izris kopalnice. Pri njih najdete tudi najrazličnejšo električno orodje, vrtno opremo, kemijo,  dodali so tudi belo tehniko, akustiko, darilni program in celo igrače za naše najmlajše.

Podjetje zaposluje 32 ljudi, od tega jih je v Šmarju 19, kjer se ukvarjajo z veleprodajo vijačnega blaga. V Šentjurju je zaposlenih 13 ljudi, kjer trgovina ponuja predvsem gradbeni material, poleg ponudb za dom in vrt. Prvo leto je seveda najtežje, ampak pravijo, kdor prav začne, opravi polovico dela najbolje.  Danes ob lepem sončnem vremenu so praznovali prvi rojstni dan, kjer so imeli dan odprtih vrat z gratis gostinko ponudbo z jedačo in pijačo. Postavljene so bile tudi stojnice, kjer so kupcem ponudili razne izdelke in svetovanja s strokovnjaki, predstavniki dobaviteljev in proizvajalcev vseh teh stvari, ki so jim priskočili na pomoč. Naslednjih 14 dni ponujajo posebne ugodnosti različnega materiala in vrste opravil. (V. A.)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več