27.5 C
Šentjur pri Celju
27/05/2022
sentjur.net

Atletski klub Šentjur in Vlado Artnak prejemnika priznanj

Ljubljana, 3. 12. 2019 – Atletski klub Asfalt Kovač Šentjur je na slavnostni prireditvi Športne unije Slovenije, prejel visoko priznanje ob 25-letnici delovanja kluba. “Priznanje smo prejeli za aktivno delovanje pri delu z mladimi ter izjemne dosežke na področju popularizacije športa v Šentjurju in širšem Kozjanskem. Visoko priznanje nam je vsem v veliko vzpodbudo za delo v naprej,” je povedal predsednik Atletskega kluba Asfalt Kovač, Jože Artnak.

Zlati red za športne zasluge

Športna unija Slovenije pa je podelila tudi priznanje Vladu Artnaku. Artnak je motor Atletskega kluba Asfalt Kovač Šentjur in tudi atletskega dogajanja v Šentjurju in Kozjanskem. Prejel je prestižno priznanje, ki ga Športna unija Slovenije podeljuje le zelo redkim posameznikom – »Zlati red za športne zasluge«. “V našem klubu smo izredno počaščeni in se iskreno pridružujemo vsem čestitkam,” je nagrajencu čestital predsednik kluba.

Sorodne novice

Urška Ogrizek le dve stotinki do norme

Jure Godler

Ani Mastnak in Slavku Škofu priznanje domače KS

ViP

Šentjurski atleti na 55. Prvenstvu slovenskih občin v krosu

Jure Godler

OŠ Hruševec Šentjur prejela »priznanje digitalna šola«

Jure Godler

Spominski znak za požrtvovalnost v roke gasilcev

Tjaša Ferlež

Dve novi medalji za šentjurske atlete

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več