17.3 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Balinarski turnir na Grobelnem odlično uspel

Grobelno, 3.9.2022 – Še ne dolgo nazaj ustanovljeno Balinarsko društvo Grobelno je s predsednikom Andrejem Horvatom, organiziralo prvi mednarodni turnir v balinanju, za katerega imajo željo, da bo postal tradicionalen. Gostili so prijateljski ekipi Otok iz Međimurja in Varaždin iz Hrvaške. Udeležence turnirja so pozdravili in jim zaželeli veliko uspeha, župan občine Šentjur mag. Marko Diaci, predsednik krajevne skupnosti (KS) Grobelno Roman Hriberšek in predsednik KS Šentvid Niko Petelin.

Na mednarodnem turnirju na balinarskem igrišču na Grobelnem se je zbralo osem ekip Otok Međimurja in Varaždin (HR), Hoče, Lenart, Šmarje, Slovenske Konjice, Rogaška, Grobelno. Zbrane je pozdravil predsednik društva ter prijateljem balinanja zaželel dobro počutje in jim razložil sam potek igranja. Prvo mesto je osvojila ekipa Rogaška, drugo mesto je osvojila ekipa Lenart, tretje mesto so osvojili Konjičani in četrto mesto je osvojila ekipa Hoče. Medalje in pokale je podelil Niko Petelin. Horvat se je na koncu najlepše zahvalil vsem, ki so se udeležili turnirja in članom društva za pomoč med samem tekmovanjem. (Milenka Blažević)

Sorodne novice

Memorialni balinarski turnir Rudija Poša

Jure Godler

Balinarsko društvo Grobelno odlično organiziralo turnir

Milenka Blažević

Tradicionalni mednarodni turnir v balinanju

Milenka Blažević

Grobelčani v družbi najboljših

Milenka Blažević

Grobelčani prvi na turnirju v Rogaški Slatini  

Milenka Blažević

Prvo in drugo mesto osvojili domačini

Milenka Blažević
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več