16.3 C
Šentjur pri Celju
11/08/2022
sentjur.net

Balinarski turnir na Grobelnem

Grobelno, 20. 10. 2018 – Balinarsko društvo (BD) Grobelno je organiziralo drugi jesenski turnir s pomočjo krajevne skupnosti (KS) Grobelno, KS Šentvid pri Grobelnem ter sponzorjev, ki pripomorejo, da se lahko izvajajo takšni turnirji. Čeprav majhen kraj, v društvu premorejo kar dve ekipi. V 1. ekipi igrajo: Drago Bevec, Andrej Horvat, Andreja Horvat, Slavko Mastnak in Jože Palir, 2. ekipo sestavljajo: Marjan Amon, Damir Blažko, Darko Križnik, Ivan Leskovar in Drago Zdolšek in še ostalih 20 drugih članov, od tega ženske članice, ki postajajo vedno boljše na treningih.

Na turnirju so sodelovale ekipe Grobelno 1, Grobelno 2, Rogaška Slatina, Gorica, Šmarje pri Jelšah in Šentjur. Med turnirjem so glavni kuhar Edi Kukovič in njegove pomočnice iz društva poskrbeli za kuhanje golaža. Članice pa so spekle pecivo. Tekmovanje se je končalo zelo zadovoljivo za domačine, saj je prvo mesto osvojila ekipa Grobelno 2, drugo mesto ekipa Gorica, tretje mesto so osvojili domačini – ekipa Grobelno 1, četrto Rogaška Slatina, peto Šentjur in šesto Šmarje pri Jelšah.

Po končanem turnirju so se pomerili v bližanju v krog s 36 tekmovalci. Prvo mesto je osvojil domačin Ivan Leskovar, drugo mesto Vili Friškovic, Rogaška Slatina, in tretje Silvo Čoklc iz Šentjurja. »Upam, da bodo tudi naslednjič tako uspešni rezultati in veselo stopamo k novim izzivom v zimski del, kjer se bomo udeležili Zimske balinarske lige, ki jo organizira Balinarsko Športno Društvo Rogaška Crystal v Športni dvorani Balinček v Rogaški Slatini. Prijavljeni sta obe ekipi, tako da še tam pričakujemo kakšno presenečenje,« je povedal predsednik BK Grobelno Andrej Horvat. (Milenka Blažević, foto: Andrej Horvat)

Sorodne novice

Grobelčanke pogumno v svet balinanja

Grobelčani osvojili odlično drugo mesto

Jure Godler

Ne na kant, kantfest MaK na Olimp!

ViP

S skupnimi močmi do infrastrukturne ureditve

Jure Godler

Grobelčan postal naj vojak na vojaški misiji na Kosovem

Jure Godler

Kolesarska dirka še zadnjič mimo Šentjurja

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več