3.2 C
Šentjur pri Celju
01/12/2022
sentjur.net

Cmokov memorial osvojili Slatinčani

Gorica pri Slivnici, 20.4.2015 – Balinarski klub (BK) Gorica je peto leto zapored organiziral Cmokov memorial. Sodelovale so ekipe BK Gorica, BK Štore, BK Šentjur, BK Balinček Rogaška Slatina, Športno društvo Šmarje pri Jelšah, Društvo upokojencev (DU) Gorica pri Slivnici. Ta tradicionalna prireditev v spomin na Martina Cmoka st. je nastala v dogovoru predsednikov krajevne skupnosti Slivnica, DU Gorica, DeSUS Šentjur, Prostovoljnega gasilskega društva Slivnica, Vinogradniškega društva URBAN in Čebelarskega društva. Vsi so pokrovitelji tega memoriala, v počastitev Cmokovega truda v delovanju v vseh navedenih društvih in organizacijah.

“Turnir je pokazal, da so vse ekipe sposobne zmagati, dnevno razpoloženje in sreča pa vpliva, kdo je končni zmagovalec,” nam je povedal predsednik BK Gorica, Florijan Potrata. Vse ekipe so dobile priznanja, zmagovalna ekipa Balinček Rogaška Slatina, druga ŠD Šmarje pri Jelšah in tretja DU Gorica, Gorica pri Slivnici pa pokale. Četrti je bil BK Šentjur, peti BK Gorica, Gorica pri Slivnici in šesti BK Štore. (Milenka Blažević, foto: Florijan Potrata)

Sorodne novice

Balinarski turnir na Grobelnem odlično uspel

Milenka Blažević

Že drugi memorial Himč & Seba

Tjaša Ferlež

Memorialni turnir v balinanju v spomin prijatelju  

Jure Godler

Memorial v odbojki posvečen Simonu in Sebastjanu

Tjaša Ferlež

Šentjurski balinarji tretji v drugi ligi Zimske lige

Milenka Blažević

Zmaga na jesenskem turnirju balinarjem Gorice pri Slivnici

Milenka Blažević
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več