14.2 C
Šentjur pri Celju
03/10/2023
sentjur.net

Da je v slogi moč, so dokazali dolgogorski gasilci

Dolga Gora, 30. 6. 2023 – V petek, 30. junija, so gasilci PGD Dolga Gora imeli polne roke dela. Za vse obiskovalce so pripravili veliko gasilsko veselico z ansamblom Stil. Svoja vrata pa je znova odprla tudi dolgogorska klet. Priprave na gasilsko veselico so potekale že kar nekaj časa, bolj intenziven del pa je stekel v zadnjem tednu, ko je bilo potrebno pripraviti prostor in vse zadnje detajle, da je dogodek res uspel. Petkov večer je tako v Dolgo Goro privabil številne obiskovalce vseh generacij.

Mladi, stari, vse se je vrtelo in zabavalo. Poleg ansambla Stil pa je gasilsko društvo poskrbelo še za presenečenje. Gost večera je bil Damijan Murko, ki je publiko še bolj razgrel in »zažural« skupaj z njimi. Gasilci so poskrbeli, da je bilo dovolj hrane in pijače, nastopajoči pa za dobro vzdušje. Takole so zapisali organizatorji: »Hvala vam, dragi obiskovalci, sponzorji in vsi, ki ste na kakršen koli način podprli naš dogodek in s tem prispevali k novemu uspehu! Se vidimo naslednje leto!«  (Tjaša Ferlež, Foto: PGD Dolga Gora)

Sorodne novice

Drameljska gasilska veselica: Po dežju je posijalo sonce

Tjaša Ferlež

Vreme omogočilo, da je Dobjanska noč uspela

Tjaša Ferlež

Poleg dela so si znali vzeti tudi čas za sprostitev

Tjaša Ferlež

Požar je sprva hotel pogasiti lastnik sam

Tjaša Ferlež

Oktoberfest ponovno v Dolgi Gori

Jure Godler

Lesni štromi pripravili svoj prvi samostojni koncert

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več