17.8 C
Šentjur pri Celju
04/10/2023
sentjur.net

Dobje s čistejšo okolico

Dobje, 15. 4. 2023 – V soboto so se v občini Dobje zbrali na čistilni akciji. Občani in občanke Dobja so se akcije udeležili v velikem številu. Okolico Osnovne šole Dobje so počistili že učenci. Kljub hladnemu in slabemu vremenu so čistilno akcijo dobro opravili in pobrali veliko odpadkov iz naravnega okolja. Akcija se je pričela ob deveti uri zjutraj, ko so se zbrali pred gasilskim domom, kjer so razdelili vreče in rokavice ter se dogovorili tudi za lokacije čiščenja.

Po končani akciji je za vse udeležence bil priskrbljen topel obrok. Občina se tako zahvaljuje vsem udeležencem čistilne akcije, še posebej pa gre zahvala podjetju Simbio, družbi za ravnanje z odpadki d. o. o. iz Celja, ki je Občini Dobje, tako kot vsako leto, darovala vreče za smeti in rokavice za enkratno uporabo ter organizirala odvoz odpadkov. (vir: Občina Dobje, Ferlež Tjaša)

Sorodne novice

Abraham prireditve ‘Pokaži, kaj znaš’ v Dobju

Jure Godler

Pomerili so se v odbojki na mivki

Tjaša Ferlež

Podelili priznanja dobjanskim odličnjakom

Jure Godler

Pripravili prireditev ob materinskem dnevu

Jure Godler

Guzejev pohod letos po dobjanski poti

Tjaša Ferlež

Šolske poti v Dobju pripravljene na novo šolsko leto

Natalija Plemenitaš Fuchs
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več