18.5 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Dvatisočke osvojile memorial

Šentjur, 13. 6. 2014 – Tradicionalni Zalokarjev memorial, ki ga že 15. leto organizira Danilo Razboršek, je bil tokrat iz previdnosti pred grozečim nebom prestavljen v telovadnico OŠ Franja Malgaja Šentjur. Na tekmovalni del so poleg domače ekipe Šentjurja 2000, ki jo vodi Mile Čepin, povabili tudi KK Vinica (HRV) in KK Sevnica. Po krožnem sistemu so se pomerili vsak z vsakim. V prvi tekmi so Sevničane premagali domačini po borbeni igri. Slednji pa so bili boljši od hrvaških košarkarjev. V zadnji tekmi so dvatisočke ugnale tudi goste iz Vinice. Vse tri ekipe so prejele tudi spominske pokale, z minuto molka pa so se spomnili že petnajst let pokojnega Lojzeta Zalokarja, člana prve šentjurske košarkarske ekipe iz konca šestdesetih let.

V zadnji tekmi sta se že tradicionalno pomerili veteranski ekipi Šentjurja in Ponikve. Letos so bili za las boljši Šentjurčani, Ponikovljani pa obljubljajo maščevanje na naslednji tekmi. (J. G.)

 

Sorodne novice

Memorialni balinarski turnir Rudija Poša

Jure Godler

Balinarsko društvo Grobelno odlično organiziralo turnir

Milenka Blažević

Tradicionalni mednarodni turnir v balinanju

Milenka Blažević

Pomerili so se v odbojki na mivki

Tjaša Ferlež

Že tretji memorial Himč & Seba

Tjaša Ferlež

Prvo in drugo mesto osvojili domačini

Milenka Blažević
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več