6.5 C
Sentjur
28/01/2020
sentjur.net

Ekipa s Ponikve 4. v Kozjanski ligi

Ponikva, 6. 4. 2019 –  Vsako leto se ekipa igralcev namiznega tenisa zbira na rednih treningih vse od prvega torka v novembru do zadnjega torka v marcu. Člani pridno vadijo in se zbirajo na treningu, ki ga imajo v telovadnici Osnovne šole Blaža Kocena Ponikva. Tam imajo na razpolago telovadnico in pripomočke, ki jih potrebujejo za igro.

Društvo deluje že dobrih 25 let. Svoje začetke v igranju namiznega tenisa so najprej preizkušali v kulturnem domu na Ponikvi, kamor so si kupili nekaj miz in pripomočkov ter imeli odlične pogoje za igro in trening, tako da so lahko nemoteno igrali.  Čez nekaj časa so se preselili v domačo osnovno šolo, kjer igrajo in vadijo še danes. Ekipa vsako leto tekmuje in sodeluje v Kozjanski ligi, kjer se med seboj v namiznem tenisu pomerijo moštva. Ekipa s Ponikve je letos od dvanajstih društev dosegla odlično 4. mesto.

Društvo sestavlja 13 igralcev, ki  redno prihajajo na treninge. Člani niso samo krajani Ponikve, ampak prihajajo tudi iz Primoža in bližnje okolice. Ponavadi je v skupini nekje od 6 do 7 igralcev. V torek, 26. marca, so imeli zaključno ligo, kjer so se pomerili med seboj vsi igralci. Med njimi je prvo mesto osvojil Bojan Gradišnik, pred Mihaelom Štorom in Boštjanom Čoklom.

(Tjaša Ferlež, Foto: Aleš Slemenšek)

 

Sorodne novice

Božični koncert na Ponikvi: Skupaj so odvijali darila

Tjaša Ferlež

Martinovi dnevi Ponikva: Za konec še Martinova nedelja

Tjaša Ferlež

Martinovi dnevi Ponikva: Sloven’c Slovenca vabi

Tjaša Ferlež

Martinovi dnevi Ponikva: Ponikva nekoč in danes

Tjaša Ferlež

Mladi Ponkovljani že v prvem dogodku presegli pričakovanja

Jure Godler

Po več letih le prišli do zaključka

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več