25.4 C
Šentjur pri Celju
13/04/2024
sentjur.net

Epiki na odru pred Vaskom

Grobelno, 22. 1. 2016 – Izštekano? Odštekano! Po vzoru MTV oddaje “Unplugged” so člani ŠKMŠ in KD Grobelno v dom krajanov zvabili precej dobre akustične glasbe željnih ušes. Na oder so najprej stopili skoraj domačini Epik Akustiks. Vedno več odrskih izkušenj jim pomaga, saj postajajo iz nastopa v nastop samozavestnejši in vedno manj “zeleni”. V dobro uro trajajočem koncertu so nam zapeli znane in manj znane priredbe domačih in tujih glasbenikov.

Za njimi so na oder prišli člani zasedbe Vasko Atanasovski trio. Sestavljajo jo Vasko Atanasovski na flavti, saksofonu in vokalu, Dejan Lapajna na kitari in Marjan Stanić na bobnih. Vsi trije so mednarodno uveljavljeni glasbeniki. V njihovo glasbo je vkomponiranih mnogo različnih stilov, zaznamujeta pa jo energičnost in brezkompromisnost. Na njihovem koncertu zagotovo ne boste ostali mirnih nog. Skupaj so izvedli več turnej po celotni bivši republiki, dvakrat pa so se odpravili celo na Kitajsko. Lani so se podali v London in Nemčijo, odigrali pa so tudi daljšo turnejo po Argentini. (Zoran Borovšak)

Sorodne novice

Zvezdina svojo oddajo z gosti posnela v IKC

Jure Godler

Prvo in drugo mesto osvojili domačini

Milenka Blažević

Balinarski turnir na Grobelnem odlično uspel

Milenka Blažević

Grobelčanke pogumno v svet balinanja

Milenka Blažević

Koncertirali v copatih

ViP

Ne na kant, kantfest MaK na Olimp!

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več