-0.6 C
Šentjur pri Celju
28/01/2022
sentjur.net

Epiki na odru pred Vaskom

Grobelno, 22. 1. 2016 – Izštekano? Odštekano! Po vzoru MTV oddaje “Unplugged” so člani ŠKMŠ in KD Grobelno v dom krajanov zvabili precej dobre akustične glasbe željnih ušes. Na oder so najprej stopili skoraj domačini Epik Akustiks. Vedno več odrskih izkušenj jim pomaga, saj postajajo iz nastopa v nastop samozavestnejši in vedno manj “zeleni”. V dobro uro trajajočem koncertu so nam zapeli znane in manj znane priredbe domačih in tujih glasbenikov.

Za njimi so na oder prišli člani zasedbe Vasko Atanasovski trio. Sestavljajo jo Vasko Atanasovski na flavti, saksofonu in vokalu, Dejan Lapajna na kitari in Marjan Stanić na bobnih. Vsi trije so mednarodno uveljavljeni glasbeniki. V njihovo glasbo je vkomponiranih mnogo različnih stilov, zaznamujeta pa jo energičnost in brezkompromisnost. Na njihovem koncertu zagotovo ne boste ostali mirnih nog. Skupaj so izvedli več turnej po celotni bivši republiki, dvakrat pa so se odpravili celo na Kitajsko. Lani so se podali v London in Nemčijo, odigrali pa so tudi daljšo turnejo po Argentini. (Zoran Borovšak)

Sorodne novice

Koncertirali v copatih

ViP

Ne na kant, kantfest MaK na Olimp!

ViP

ŠKMŠ: Če kdaj, je zdaj čas, da si pomagamo

Jure Godler

Miha Oman: »Narediti ŠKMŠ najboljši študentski klub v Sloveniji.«

Jure Godler

Turnir v odbojki: Vroča tekma, a zaledenela stopala

Jure Godler

S skupnimi močmi do infrastrukturne ureditve

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več