15.6 C
Šentjur pri Celju
07/06/2023
sentjur.net

Grobelčani prvi na turnirju v Rogaški Slatini  

Rogaška Slatina, 03. 12. 2022 – Balinarji Slovenije in Hrvaške so se zbrali na prvem delu tradicionalnega mednarodnega božično – novoletnega turnirja v balinanju v športni dvorani Balinček. Sodelovale so ekipe: Varaždin in Otok iz Međimurja 1 in 2 (HR), Porčič, Slivnica pri Mariboru, Šentjur, Krško, Polje Ljubljana, Slovenske Konjice 1 in 2, Rogaška 1 in 2 ter Grobelno 1 in 2. Turnir je organiziralo Balinarsko Športno društvo (BŠD) Rogaška Crystal.

Sodelujoče je naprej pozdravil Jože Verk, predsednik društva in jim zaželel veliko prijateljskega druženja in razložil sam potek tekmovanja. Po napetih dvobojih, so do zmag prihajale predvsem ekipe, ki niso veljale za favorite. V polfinalni tekmi sta se pomerile ekipe  Grobelno 2 proti Otoku 1 in Polje proti Rogaški 1. V samem finalu je ekipa Grobelno 2 premagala ekipo Rogaška 1, v boju za tretje mesto je Polje premagalo ekipo Otok 1. Grobelčani še dolgo niso mogli verjeti, da so osvojili prvo mesto in veselja kar ni bilo konca. Zmagovalne ekipe so prejele medalje in pokale. (Milenka Blažević)

Sorodne novice

Grobelčani v družbi najboljših

Milenka Blažević

Balinarski turnir na Grobelnem odlično uspel

Milenka Blažević

Memorialni turnir v balinanju v spomin prijatelju  

Jure Godler

Šentjurski balinarji tretji v drugi ligi Zimske lige

Milenka Blažević

Zmaga na jesenskem turnirju balinarjem Gorice pri Slivnici

Milenka Blažević

Goričanom dvojna balinarska zmaga

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več