27.1 C
Šentjur pri Celju
17/06/2024
sentjur.net

Hopsi na kolenih

Pred, po dolgem času ponovno, nabito šentjursko dvorano v OŠ Hruševec Šentjur sta se pomerila dva stara znanca. KK Tajfun in KD Hopsi Polzela. Slednji so v Šentjur prišli s popolnoma prenovljeno ekipo v primerjavi z jesenskim delom. Prvi polčas sta bili moštvi “z ramo ob rami”, saj sta bili kar devetkrat izenačeni po rezultatu in se menjavali v vodstvu. V drugem polčasu so se tajfunovci odlepili in večali prednost do 20 točk razlike. Ob veliki prednosti so končno dobili priložnost “grelci klopi”, kar smo morali čakati skoraj pol leta. Tako sta za tri minute zaigrala tudi Timotej Cuk, ki je dosegel 2 točki in Nejc Škoberne, ki se tokrat ni vpisal med strelce. Ponovno je največ točk dosegel Mladen Primorac – 18, točko manj je dosegel Anže Pelc, ki se je po poškodbi vrnil v pravo strelsko formo, 15 pa jih je vknjižil Mike Venezia. Končni rezultat tekme je bil 87 : 72.

Pograjamo pa lahko tudi organizatorje, saj parkirišče pred šolo ni bilo dovolj spluženo in je marsikateri avtomobil moral biti parkiran na ogromnem kupu odrinjenega snega.

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več