17.2 C
Šentjur pri Celju
24/05/2024
sentjur.net

Idoli na otroškem parlamentu

Na valentinovo je Zveza prijateljev mladine organizirala otroški parlament. Tema parlamenta je bila Idoli, s podvprašanji, kaj je sporočilo idolov za mladostnika, kdo je vzornik in kakšen mora biti, zakaj imamo idole junake, vpliv idola na našo samopodobo in idoli in junaki nekoč in danes. Gostje parlamenta so bili Aksinija Kermauner – učiteljica na zavodu za slabovidno mladino iz Ljubljane, Tone Kregar, član skupine Mi2, Mojca Zupanc, aktivistka iz Šentjurja, Janko Cerkvenik predsednik Gasilske zveze Šentjur in Denis Avdić, radijski voditelj.

Ko so se učenci razdelili po skupinah, so jim gostje pomagali pri vprašanjih, ki jim jih je zastavil organizator. Sama repriza dogodka je bila predstavitev skupnih dognanj, ki so jih predstavila po dva učenca iz skupine. Četrta skupina pa je predstavitev rezultatov delavnice zaupala kar svojemu gostu Avdiću, ki je na koncu oponašal še znane ljudi iz slovenskega prostora.
jg

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več