21.7 C
Šentjur pri Celju
15/06/2024
sentjur.net

Industrijska cona Jug 2 v četrtek odpira vrata


Industrijska cona Šentjur – jug 2 je ključna in osrednja investicija Občine Šentjur v gospodarski razvojni potencial območja občine ter posledično celotne regije.  Ureditev industrijske cone pomeni celovito, učinkovito in ekonomsko najugodnejšo ureditev novih, komunalno opremljenih površin, namenjeni gradnji poslovnih in industrijskih objektov. Omogočene so tudi dobre prometne povezave (neposredna bližina železnice in bližina avtocest).
Občina  Šentjur je za nekaj več kot 1,4 milijona evrov vredno investicijo pridobila slabih 850 tisoč evrov nepovratnih sredstev s strani EU – Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Na povabilo župana Občine Šentjur mag. Marka Diacija se bosta otvoritve udeležila tudi državna sekretarja na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo RS mag. Monika Kirbiš Rojs in mag. Uroš Rožič.

Vljudno vabljeni na uradno odprtje Industrijske cone Šentjur – jug, ki bo v četrtek, 21. junija 2012, ob 14. uri pri uvozu v industrijsko cono.

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več