2.2 C
Šentjur pri Celju
04/12/2020
sentjur.net

Jelka Godec: Verjamem, da bom izvoljena, ker bo zmagala SDS

Šentjur, 15. 5. 2018 – Najavo kandidature za državnozborsko poslanko je na tiskovni konferenci v Ipavčevi hiši sklicala tudi aktualna poslanka Jelka Godec. Uvodoma je Mojca Inkret na kratko predstavila program SDS, kjer se bodo zavzemali za podporo družin, da bo starost lepa, manj za davke, več za vas, za slovensko kmetijo in zdravo okolje ter hrano, zavarovali bodo Slovenijo, ki bo hiša pravičnosti in blaginje ter obljubljajo red v zdravstvu. Iz vsakega sklopa je Inkretova podrobno razložila nekaj poglavitnih točk, kot so državna in kmečka pokojnina, božičnico 500 evrov za tiste z najnižjimi pokojninami, znižanje stopnje DDV, konec korupciji v zdravstvu, v bližini urbanih središč bodo dodelili državna zemljišča za obdelavo mestnemu prebivalstvu itd.

Spregovorila je tudi poslanska kandidatka Jelka Godec, ki se je zahvalila za možnost in podporo, da lahko znova kandidira na mesto državnozborske poslanke. Prav tako se je poimensko zahvalila nekaterim lokalnim posameznikom, ki so ji izrazili podporo – častnemu občanu Mihaelu Bučarju, Acu Pepevniku, Francu Jagru, Majdi Rezec, Nadji Vuga in Romani Tomc, evropski poslanki. Izpostavila je sledenje evropskim in krščanskim vrednotam. Nadaljevati želi boj za zelo slabo infrastrukturo naše regije. Bila je pobudnica za končno rekonstrukcijo ceste Dole-Loče, ki je končno zakoličena in odmerjena cesta. Poudarek je dala tudi izgradnji navezovalne ceste Dramlje-Šentjur. Izpostavila je povečanje zdravnikov na podeželju in normalno delovanje nujne medicinske pomoči ter razbremenitev gospodarstva – malih in srednjih podjetij ter kmetijske dejavnosti z birokracijo, “ki se je danes enormno nakopičila”. (Jure Godler) 

Sorodne novice

Novi minister, nova obljuba: začetek gradnje obvoznice leta 2023

ViP

Minister Vizjak z županom o aktualnih okoljskih temah

Jure Godler

Z donacijo državne sekretarke do novega dezinfektorja

Tjaša Ferlež

Jelka Godec imenovana za državno sekretarko v Vladi RS

ViP

Komentiramo: Kje se zatika pri gradnji državne ceste Dole–Ponikva–Loče?

Jure Godler

Na čelu slivniške planinske četice še naprej Silvo Užmah

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več