19.4 C
Šentjur pri Celju
17/08/2022
sentjur.net

Konjiški policisti zasegli okoli 1.400 sadik konoplje

Vitanje, 27. avgust 2020 – Policisti Policijske postaje Slovenske Konjice so včeraj v sodelovanju s predstavniki posebne policijske enote ter vodnikoma službenih psov opravili hišno preiskavo pri 44-letnemu občanu z območja Vitanja. V bližini njegovega bivališča so našli večji nasad konoplje in zasegli okoli 1.400 sadik le-te. V hišnih prostorih so našli in zasegli še okoli 500 g posušenih vršičkov konoplje.

44-letnemu osumljencu so policisti odredili pridržanje. Danes bo s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, po 186/1 členu Kazenskega zakonika, priveden k preiskovalnemu sodniku. V preteklosti so ga policisti zaradi tovrstnih kaznivih dejanj že obravnavali. (Milena Trbulin, PU Celje)

Sorodne novice

Šentjurski policisti 37-letnemu moškemu zasegli nasad konoplje

Jure Godler

Mozirje: Zasegli nasad konoplje v okolici Mozirja

Jure Godler

Od drugod: Žalski policisti zasegli več kot 900 sadik konoplje

Jure Godler

Celje: Zasegli 1500 sadik konoplje

Jure Godler

Šentjurski policisti odkrili prostor prilagojen gojenju konoplje

Jure Godler

Romuna prevažala konopljo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več