13.2 C
Šentjur pri Celju
28/10/2021
sentjur.net

Konjiški policisti zasegli okoli 1.400 sadik konoplje

Vitanje, 27. avgust 2020 – Policisti Policijske postaje Slovenske Konjice so včeraj v sodelovanju s predstavniki posebne policijske enote ter vodnikoma službenih psov opravili hišno preiskavo pri 44-letnemu občanu z območja Vitanja. V bližini njegovega bivališča so našli večji nasad konoplje in zasegli okoli 1.400 sadik le-te. V hišnih prostorih so našli in zasegli še okoli 500 g posušenih vršičkov konoplje.

44-letnemu osumljencu so policisti odredili pridržanje. Danes bo s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, po 186/1 členu Kazenskega zakonika, priveden k preiskovalnemu sodniku. V preteklosti so ga policisti zaradi tovrstnih kaznivih dejanj že obravnavali. (Milena Trbulin, PU Celje)

Sorodne novice

Mozirje: Zasegli nasad konoplje v okolici Mozirja

Jure Godler

Od drugod: Žalski policisti zasegli več kot 900 sadik konoplje

Jure Godler

Celje: Zasegli 1500 sadik konoplje

Jure Godler

Šentjurski policisti odkrili prostor prilagojen gojenju konoplje

Jure Godler

Romuna prevažala konopljo

Jure Godler

V Loki pri Žusmu zasegli 10 kg konopljinih vršičkov

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več