10.9 C
Šentjur pri Celju
21/09/2020
sentjur.net

Kulturno društvo Dobje z novim vodstvom

Dobje, 14. 3. 2017 – Člani in članice Kulturnega društva Dobje so se v torek zbrali na volilnem občnem zboru. Soglasno so sprejeli poročila in program dela za leto 2017. Poročila o delu društva in finančno poročilo je podala Jožica Salobir, predsednica društva, ter ugotovila, da je bilo delo društva v minulem letu uspešno. Poudarila je, da je začasno prenehal delovati Mešani pevski zbor Dobje, ki je deloval 15 let, kar je vsekakor škoda. Člani društva bodo nadaljevali s tradicionalnimi prireditvami v kraju ter z zavzetim delom posameznih sekcij. Trudili se bodo ponovno ustanoviti pevsko sekcijo. Tamburaško sekcijo pa bo še naprej vodila Jožica Salobir, sekcijo harmonikarjev pa Vlado Robič.

Dolgoletna predsednica Jožica Salobir je svoj mandat predala mlajšim. Tako je vodnje kulturnega društva prevzel Peter Frece, tajnica društva je postala Teja Bezgovšek, blagajničarka pa Marjana Bevc. Salobirjevo pa so za njen velik prispevek za vodnje kulturnega društva predlagali za častno predsednico društva. (Jure Godler, vir: Občina Dobje)

Sorodne novice

Dvanajsti Guzejev pohod po dobjanskih gričih

Majda Rezec

Pralne zaščitne maske za vsa gospodinjstva v Občini Dobje

Jure Godler

#koronaintervju št. 13 – Lidija Čadej, občinska uradnica

Jure Godler

Dobjanski večer: Od Prešerna, Valentina do pusta…

Jure Godler

Poleg gibanja je pomembna tudi prehrana

Jure Godler

V Dobju odprli in blagoslovili razstavo jaslic

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več