31/05/2020
sentjur.net

Lara in Maša nastopili z Vladom Kreslinom

Šentjur, 30. 8. 2019 – Naši izvrstni violinistki Lara Jager in Maša Leskovar sta se v mesecu avgustu udeležili Poletnega orkestrskega kampa pod okriljem evropske organizacije Triple Bridge. Organizacija s sedežem v Ljubljani deluje kot karierni center za evropske umetnike in povezuje umetnike z občinstvom. Širijo tradicijo z novo digitalno dobo, podjetništvo s kulturo in nenazadnje mesto Ljubljana s svetom. Mladim nadarjenim umetnikom poleg strokovnih znanj ponuja še vrsto orodij in znanj za začetek ustvarjanja uspešne kariere. Podpira jih pri začetkih profesionalne poti in odpira možnosti, ki jim pomagajo na tekmovalnem trgu. Mladi glasbeniki dobijo priložnost, da se preizkusijo v skupnem muziciranju z vrstniki v novem Slovenskem nacionalnem mladinskem orkestru.

Na letošnjem Poletnem orkestrskem kampu sta Lara in Maša v Slovenskem nacionalnem mladinskem orkestru pilili svoje veščine. Orkester se je v soboto, 30. avgusta, predstavil v Ljubljanskih Križankah na koncertu Vlada Kreslina v okviru Festivala Ljubljana. Za dekleti je bila to vsekakor nepozabna izkušnja. Obiskovalcem, ki so napolnili Križanke, so skupaj s celotnim orkestrom in Vladom Kreslinom pričarali nepozaben večer. (vir: GŠ Šentjur)

Sorodne novice

Violinistka Maša Leskovar dosegla izjemen uspeh

Jure Godler

Maša Leskovar osvojila zlato priznanje

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več