10.7 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Le jabolko do zdravja

Mladinski center Šentjur je zadnji petek v mesecu marcu, v okviru projekta Tedna zdravega mesta, ki ga organizira Občina Šentjur in LAS za preprečevanje odvisnosti od drog, na Mestnem trgu mimoidočim delili jabolka in jih obveščali o zdravem načinu življenja. Mladinski center že tradicionalno sodeluje v tem projektu.

Poleg tega so predstavljali tudi delovanje mladih. Če hočeš živeti zdravo sploh ni potrebno veliko – potrebno se je zdravo prehranjevat in se veliko gibati nam je povedala Mojca Zupanc vodja projekta Eno jabolko na dan, prežene vse zdravnike stran. Poleg tega so mladi promovirali tudi igro Spoznaj svojo občino, kjer so lahko obiskovalci stojnice odgovarjali na lahka vprašanja o občini in si s tem prislužili bio jabolko, ki so jih pridobili od Kmetijske šole Šentjur. V treh urah, kar so imeli pred občinsko stavbo postavljeno stojnico so mladi razdelili med naključne obiskovalce tri zaboje jabolk.

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več