8.7 C
Šentjur pri Celju
01/10/2020
sentjur.net

Mamicam podarili šopek sreče

Gorica pri Slivnici, 21. marec 2019 – Že nekaj dni pred mednarodnim dnevom mater, so se – materam – v domačem kulturnem domu zahvalili učenci OŠ Slivnica pri Celju. Že ob vstopu so jim podarili rožice iz filca, ki so jih pri pouku izdelali sami. Občutno večje število obiskovalcev na letošnji prireditvi Šopek sreče, je že pred samim začetkom prireditve zaposlilo očete, saj je bilo potrebno v dvorano prinesti še precej dodatnih stolov.

Program so prepletale glasbene točke, plesi – tako moderni kot folklorni in deklamacije, predstavil pa se je tudi šolski otroški pevski zbor, pod vodstvom Metke Bevc. Nastopajoči so tekom prireditve na križanko v ozadju prinašali posamezne črke, ki so ob koncu tvorile geslo “družina”. Zadnjo črko je dodal predsednik KS Gorica pri Slivnici, Janez Palčnik, ki je v sledečem pozdravu poudaril pomembno vlogo mater ter žensk na sploh.

(ViP)

Sorodne novice

Gorica pri Slivnici kmalu bogatejša za podjetniški inkubator

ViP

“Podoknica” Gorici pri Slivnici

ViP

#koronaintervju št. 18: Klara Hrovatič, rokometašica

ViP

Z Jasno Tuta so se potepali po Francoski Polineziji

Jure Godler

Babice in dedki predstavili predmete iz preteklosti

ViP

Na Ramni rajale številne maske

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več