17.8 C
Šentjur pri Celju
04/10/2023
sentjur.net

Mladi glasbeniki so se predstavili v Dramljah

Na pobudo profesorjev na glasbeni šoli Uroša in Mojce Eferl so letos prvič v Dramljah za tamkajšnje starše, otroke in krajane priredili nastop učencev Glasbene šole Šentjur. Predstavili so se učenci na klavirju, kitari, saksofonu, flavti, trobenti, diatonični harmoniki, klarinetu in violini. Poslušalci so lahko v avli Osnovne šole Dramlje uživali ob prijetnih zvokih solo inštrumentov in komornega muziciranja.

Organizatorja dogodka sta si želela pripeljati muziciranje mladih glasbenikov tudi v Dramlje, kar je podprla tudi ravnateljica tamkajšnje osnovne šole, ga. Mirjana Aužner, za kar se ji lepo zahvaljujemo. Večina nastopajočih so bili učenci osnovne šole Dramlje, ki so bili veseli, da so lahko nastopili tudi pred domačo publiko. Pridružili pa so se jim tudi otroci iz Osnovne šole Franja Malgaja Šentjur. Vsi, tako nastopajoči kot publika, pa so bili veseli in navdušeni, da so lahko ubrano muziciranje slišali tudi v domačem kraju. (M.E., foto: DS media)

Sorodne novice

Dobrodelni koncert za koncertni klavir

Jure Godler

Ko pavze postanejo težko pričakovane

Jure Godler

Na družinskem pustnem nastopu sodelovale – maškare

Jure Godler

Glasbena šola znova z dvema božičnima koncertoma

Jure Godler

Prejeli smo: Drameljčani si želijo pločnik

Jure Godler

Na Starih Slemenih pripravili razstavo o XIV. diviziji

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več