17.4 C
Šentjur pri Celju
22/09/2023
sentjur.net

Na kolo 2012 tudi starodobniki

Tradicionalna rekreativno – kolesarska prireditev, ki združuje kolesarje iz šestih različnih občin Slovenskih Konjic, Šentjurja, Štor, Vojnika, Žalca in  Celja, so se v  nedeljo 20. maja na kolesarsko vožnjo podali tudi starodobniki kluba ”večno mladi” iz Šentjurja.
Okoli 10.00 ure dopoldan je bilo na Šentjurskem igrišču zbiranje vseh udeležencev kjer smo med množico zasledili celo župana občine Šentjur mag. Marka Diacija, ki je vsem kolesarjem  pred startom zaželel lepo in varno vožnjo do Celja. Najbolj zanimiva skupina kolesarjev so bili člani kluba ”večno mladi” Šentjur s svojimi starimi kolesi, oblečeni v starodobna oblačila primerna tistemu času. V Celje so se peljali skozi Blagovno, Proseniškega, Bukovžlaka do City centra Celje. Tam so se predstavili vsem udeležencem te prireditve. Pogoščeni so bili z dobrim golažem in napitkom. Ob podelitvi nagrad jih je pozdravil tudi sam župan občine Šentjur mag. Marko Diaci ter zaželel srečno vrnitev nazaj v Šentjur vsem udeležencem šentjurske občine, ki pa jih ni bilo tako malo. (V.A.)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več