5.5 C
Šentjur pri Celju
02/12/2023
sentjur.net

Na Ponikvi predstavili poklic vojaka

Ponikva, 27. 5. 2015 – V organizaciji in sodelovanju Uprave za obrambo Celje, Slovenske vojske, Izpostave za zaščito in reševanje Celje, PGD Ponikva, PP Šentjur, OŠ Blaža Kocena Ponikva se je pod pokroviteljstvom župana Občine Šentjur mag. Marka Diacija včeraj, v torek, na Ponikvi dogajala zelo zanimiva in poučna vaja prikaza zaščite in reševanja ter prikaza tehnike vseh sodelujočih struktur. Vse dopoldne je potekal prikaz dela tehnike, opreme in oborožitve, ki jo premorejo naše obrambno zaščitne strukture, poleg navedenega pa je bila izvedena predstavitev poklica vojak.

Po zaključku predstavitve, vaje in demonstracij je v popoldanskem času potekal prijateljski nogometni turnir med ekipami policije, MORS-a, Ponikve in Občine Šentjur, vse skupaj pa smo zaključili s skupnim druženjem ter pogostitvijo, za katero so ob pomoči občine poskrbeli na osnovni šoli ter dogovorom, da plodno sodelujemo tudi v prihodnje. (major Alen Tkavc)

Sorodne novice

Minister za vzgojo in izobraževanje obiskal tudi Ponikvo

Jure Godler

Na Ponikvo pride na pomoč slovenska vojska

Jure Godler

V Tednih vseživljenjskega učenja tudi o Kosovu

Jure Godler

Kocenova sobota na Ponikvi

Tjaša Ferlež

Janko Cerkvenik: Ne podredimo se kulturi embalaže

Tjaša Ferlež

Srebrni znak CZ v roke PGD Ponikva

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več