3.6 C
Šentjur pri Celju
30/11/2021
sentjur.net

Nadebudni nogometaši odlično v Imenem

Imeno, 7. 2. 2015 – “V času, ko vedno bolj štejejo zmage in ko se pozablja na spontano veselje otrok do nogometa, smo se odločili, da zanje pripravimo prav poseben – klovnov turnir. Naš turnir veselja in smeha bo za otroke, nogometaše in navijače nepozaben dogodek,” so zapisali na internetni strani Nogometnega kluba Imeno. Pripravili so namreč prvi Klovnov turnir v malem nogometu za otroke, stare do devet let (U9) in do enajst let (U11), v večnamenski dvorani Podčetrtek.

Turnirja sta se udeležili tudi dve mladi ekipi šentjurskega nogometnega kluba Mladi upi. Ekipo U9 je vodil Aljaž Plavsteiner, ekipo U11 Rajko Čater. Za maksimalno zabavo med turnirjem sta poskrbela Klovn Jaka in Pika Nogavička. Naši dve ekipi sta se odlično odrežali. Ekipa dečkov do devet let je osvojila odlično tretje mesto, starejši dečki pa so celo zmagali na turnirju v svoji kategoriji. (Jure Godler)

Sorodne novice

Urški Ogrizek zmaga na ekipnem atletskem prvenstvu Slovenije

Jure Godler

KK Šentjur: V nepomembni tekmi razbili Krko

Jure Godler

Šentjurčani z mega uvodom k mirni končnici

Jure Godler

Prehodni pokal v rokah ekipe Zlateče

Danijel Berden

Tesna zmaga za mirnejše nadaljevanje

Jure Godler

Šentjurčani šele po podaljšku strli neugodne Ilirijane

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več