25.3 C
Šentjur pri Celju
27/05/2022
sentjur.net

Nazdravili jubilantom leta 2021

Ponikva, 10. 1. 2021 – Vsako leto Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva zaključek leta povežejo tudi z praznovanjem okroglih obletnic jubilantov, ki so praznovali tekom iztekajočega leta. V letu 2020 pa skupnega druženja ob koncu leta žal niso mogli izpeljati, saj jim je načrte prekrižala aktualna epidemija korona virusa in so posledično jubilantom nazdravili v poletnih mesecih.

V letošnjem letu pa so se odločili, da druženje izvedejo že v začetku decembra, ko je bila epidemiološka slika še stabilna. V  ožjem krogu so tako nazdravili slavljencem jubilantom, ki pa so letos bili Jožica Ratej, Anton Fidler in Ana Štor ki so praznovali 80 let, Grobovšek Branko in Kundih Dušan 70 let, Ana Grobovšek in Stanko Novak 60 let ter Janez Petaver 50 let. Skupno druženje so izvedli že v začetku meseca Decembra, ko so bile razmere v državi še  v mejah normale.  Na tem mestu je potrebno poudariti,  da so udeleženci srečanja strogo držali pogoja PCT.  Jubilantom so nazdravili na njihove visoke jubileje, predvsem pa jim v imenu vseh članov Gasilskega društva Ponikva čestitali in jim poklonili manjšo simbolno darilo za spomin.

Za konec so skupaj naredili še tradicionalno spominsko fotografijo na kateri sta se jim pridružila tudi predsednik  Franci Hrovatičin poveljnik društva Srečko Mohor.  Kljub temu, da je druženje potekalo v ožjem krogu je bil namen dosežen. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Srebrni znak CZ v roke PGD Ponikva

Jure Godler

Osredotočeni na prihajajočo 100 letnico

Tjaša Ferlež

Energijo povezujejo tudi z gasilci

Jure Godler

Zagorelo je v lesni delavnici

Tjaša Ferlež

Vaja: Požar v Spodnji Ponkvici pogasili domači gasilci

Tjaša Ferlež

Tokrat so se odpravili v Štajersko prestolnico

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več