19.6 C
Šentjur pri Celju
22/09/2023
sentjur.net

ne-odvisen.si

Družabni večer v Kulturnem domu je zadnji del od sklopa prireditev, ki so jih pripravili aktivisti projekta Nariši nov dan. Častni pokrovitelj programa Ne-odvisen.si, pa je celo predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Turk. Petdeseterico poslušalcev je najprej nagovoril vodja projekta Teden zdravega mesta – Florjan Cveto Erjavec.

V programu ne-odvisen.si pa sodelujejo tudi slavne medijske osebnosti kot so Gibonni, Slavko Bobovnik, Jurij Zrnec, Gal Gjurin, Adi Smolar, Nataša Tič Ralijan in drugi.
V 90 minutnem pogovoru, ki ga je moderiral Bojan Kodelja se je pogovarjal z psihologom Miho Kramlijem, Vlasto Nussdorfer in policijsko kriminalistko Natašo. Pogovor je tekel o vzgoji otrok, ter iskanju rešitev in še bolj pomembno vzrokov, tega obnašanja in navad.

Po končanem dialogu med moderatorjem in gosti, je kriminalistka pokazala vzorce prepovedanih drog in jih pokazala občinstvu.

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več