-5.5 C
Šentjur pri Celju
06/02/2023
sentjur.net

Oba zapeljala v križišče ob zeleni luči?

Šentjur, 2. novembra 2021 – Zjutraj ob 6. 40 uri je v bližini semaforiziranega križišča v Šentjurju, na naslovu Dušana Kvedra št. 36 (pri stari glasbeni šoli), prišlo do prometne nesreče. V trčenju sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in kolesar. Voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz smeri centra Šentjurja proti Dolam medtem, kolesar pase je v križišče pripeljal z desne smeri, gledano v smeri vožnje voznika osebnega avtomobila.

Voznik osebnega vozila in kolesar sta trčila malo za omenjenim prehodom za pešce. Kolesar se je v trčenju lažje poškodoval. Oba voznika zatrjujeta, da sta v križišče zapeljala pri zeleni luči. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo očividce prometne nesreče, da se oglasijo na Policijsko postajo Šentjur ali pokličejo na telefonsko številko 03 746 41 50 oziroma na številko 113. (Milena Trbulin, PU Celje)

Sorodne novice

Znova počilo na kižišču pri Lidlu

Jure Godler

Mladi voznik trčil v drevo, sopotnik huje poškodovan

ViP

Čelno trčenje usodno za 78-letnika

ViP

Motorist trčil v avto pred prehodom za pešče

Jure Godler

Prometna nesreča s smrtnim izidom na območju Bohorja

Jure Godler

Zbil peško in se odpeljal. Policija prosi za pomoč očividce!

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več