1.4 C
Šentjur pri Celju
22/04/2024
sentjur.net

Občinski praznik brez Ipavčeve plakete

V ponedeljek, 24. septembra, je Občina Šentjur v počatistev praznika občine pripravila v KD Šentjur slavnostno sejo občinskega sveta in podelitev občinskih priznanj. Čeprav je letos prvič bila slavnostna seja brez zvenečih imen iz sveta kulture, je bila proslava z mladimi nastopajočimi talentiranimi otroki prav tako zanimiva. Lahko jo označimo kot presežek. Za kulturni program so poskrbeli Citrarski kvartet, recitatorska skupina OŠ Franja Malgaja z odlomkom iz predstave Rekel je, da bo pesnik, pevka in plesalka Špela Jezovšek, violinistka Eva Vrečko, flavtistka Maruša Alegro in Vokalna skupina Glasovir.

 

Priznanja

Priznanja s knjižno nagrado so prejeli najboljši učenci šentjurskih osnovnih šol: Lucija Koražija, Špela Gajšek, Maja Ravnikar Zabukovšek, Špela Škorjanc, Sebastjan Obreza, Jakob Škornik. Priznanje za najuspešnejšega dijaka ŠCŠ je prejel Uroš Kovačič, priznanje za najboljšo učenko glasbene šole Šentjur pa Tajda Krajnc.
Občinska priznanja so prejeli Mladinski center Šentjur in Danica Recko iz Dobrine. Županovo priznanje pa Vida Zupanc.

(foto za sentjur.net Gašper Gobec)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več